Med det svenska alkoholmonopolet så är det en frisk fläkt att se internet sidor som erbjuder alkohol genom import. Jag är inte en förespråkare av öppen försäljning av sprit men jag är glass-1915220_1920däremot för att alla skall få välja själva. Därför gillar jag att det finns ett sätt att handla sprit på nätet, utan krångel för en lite billigare slant än från systembolaget. Efter att jag har gått igenom  flera olika sidor så som vinstajten, drinko och så vidare så måste jag säga att det är bodegashop.com som har gjort det bäst än så länge, därför fick de min beställning nu för ett par veckor sedan.  Det som gjorde att just den sidan var bäst i test var just att det var enkelt att beställa och designen på sidan var tilltalande.

Jag rekommenderar alla att gå in och kika lite på hur den ser ut, och kanske till och med beställa något, jag har fått min leverans och smidigare kan det inte bli.

 

Similar Posts