När jag kom upp mot ålderns guldkant och äntligen hade all tid till att njuta av saker blev jag först lite tveksam. Vad var det nu jag ville göra med all tid och vilka var de där sakerna som tidigare känts så viktiga? Och även om tid nu fanns hur skulle jag göra för att få råd med allt?

Viktiga rabatter för seniorer

Plötsligt en dag snubblade jag över en lösning. Hemsidan seniorrabatt med mängder av fina erbjudanden var precis vad jag kunde dra nytta av. Med speciella erbjudanden endast för oss som är 55+ kan vi själva vara med och påverka kostnader och få ut mer av många tjänster och produkter. Jag ska berätta mer om vilka typer av seniorrabatt jag har använt och varit nöjd med hittills.

Färdiga matkassar hem till dörren

Är det något jag har gjort tillräckligt i mitt liv så är det att tänka ut veckans matsedel. Därför tänker jag genom seniorrabatt unna mig en matkasse varje vecka med nya spännande rätter och recept. Just nu finns det flera olika att välja mellan hos seniorrabatt och jag hoppas att det kan komma ytterligare alternativ i framtiden. Det är en frihet att få maten levererad direkt hem till dörren. Dessutom kan jag i förväg i lugn och ro gå igenom innehållet och välja bort sådant som inte passar mig.

Resa billigare med seniorrabatt

Är det något man vill hinna göra innan man trillar av pinnen är det förstås att resa. Alla har vi drömmar av något slag. Vissa kanske bara vill hälsa på barn och barnbarn och andra vill resa hela jorden runt till exempel. Hos seniorrabatt finns mängder av erbjudanden just för resor! Själv uppskattar jag mest rabatterna för att åka tåg och buss. Det finns även härliga erbjudanden på hotell och flyg. Perfekt för en extra semesterresa när man egentligen skulle ha gått tillbaka till jobbet efter sommarens värme. Med riktigt bra seniorrabatt finns det heller inget som stoppar en från att vara borta längre. En vinter i något varmt land, det är vad jag ska unna mig i framtiden.

Similar Posts