Behöver du göra något nytt i livet? Få fler utmaningar, tjäna mer pengar, få bestämma över din egen tid? Att starta eget företag ger dig många fördelar i livet.

Driva företag

Idag är det många svenskar som på ett eller annat sätt driver företag. De flesta har enskild firma och alla har den inte som heltidsinkomst. Men ett företag kan verkligen hjälpa dig framåt i livet. Det ger dig fler ben att stå på. Om du har blivit arbetslös eller permitterad under coronatiden, eller helt enkelt är orolig inför framtiden, så kan eget företag vara en god lösning. Allt du behöver göra är att gå in på Skatteverkets sajt och söka om F-skattsedel.

Ekonomiska fördelar

Det finns många ekonomiska fördelar med att vara sin egen boss. Först och främst kan du göra avdrag. Om du har en gård och vill tjäna lite pengar på den, så kan du samtidigt göra avdrag för allt som har med verksamheten att göra, som traktor eller fyrhjuling. Detsamma gäller om du driver ett företag från soffan på endast 20 procent. Du gör avdrag på dator, skrivbord och skrivare. Sedan har du möjlighet att ta fördelaktiga och enkla företagslån, som hos Qred – utan bindningstid och dolda avgifter. Du får svar inom en timme.

Din tid

Tid är pengar. För många av oss är det just tiden som är det som vi vill ha mer av. Istället för att behöva jobba mellan klockan 8-17, så kan du välja att jobba de tider som fungerar bäst för dig. Du kan också välja att jobba varifrån du vill: företaget, soffan, ett kontorshotell eller sommarstugan. Att driva företag kräver mycket tid, så det är inget för den late. Men när du lägger ner tid på något, så kommer du också få utdelningen, både i tid och pengar.

Similar Posts