Att prata om sex och att läsa om sex har blivit allt vanligare. Till skillnad från förr när sex var något man gärna smusslade med och kanske till och med skämdes för pratar man idag vitt och brett om ämnet. Kanske är det inte så konstigt att försäljningen av sexleksaker ökat markant de senaste åren. Idag kan man promenera in på sitt lokala apotek på jakt efter en dildo eller en vibrator, men vanligast är nog att man använder sig utav internet. Här är utbudet oändligt, vibratorer och dildos finns i en rad olika färger, så gör även analkulor, lösvaginor och penisringar. Eftersom försäljningen går så bra har även antalet butiker ökat, något som i sin tur både ökar utbudet och sänker priserna.

På jobb och fritid

Enligt en undersökning som RFSU genomförde 2017 kom det fram att 32 procent av Sveriges invånare onanerar regelbundet. Det är med andra ord inte speciellt konstigt att försäljningen av sexleksaker och tillbehör ökat så som den har gjort. Eftersom de flesta inte känner sig bekväma med att promenera in på apoteket och välja ut den dildo som lockar mest är nätshoppingen dessutom ett bekvämt alternativ. du kan till och med tjäna stora pengar på att testa leksaker, detta genom att bli anställd som sexleksakstestare på ett företag som framställer just leksaker. En stor del av din arbetstid är förlagd i hemmet och du skall sedan redovisa dina resultat såväl muntligt som skriftligt. Tjänsten är öppen att söka för alla som känner sig manade och kommer med en rad fördelar. Eftersom orgasmer utlovar såväl lycka som eventuell smärtlindring kan jobbet vara ett riktigt drömjobb för rätt person.

Fördelar med internetshopping

Fördelar med att shoppa på internet är många. Dels har du möjlighet att köpa sexleksaker för alla behov och lekar, dels kan du få dem till riktigt bra priser. Eftersom konkurrensen är stor lockar butikerna dessutom regelbundet med olika prisvärda kampanjer. De skickar även ut rabattkoder och liknande för att locka kunderna till just sin butik. Innan du genomför ett köp kan det därför vara klokt att använda sökmotorer och söka efter rabattkoder för just den butik du avser handla hos. Du kan även använda dig av prisjämförelsesajter, så att du är säker på att hitta det absolut billigaste exemplaret. Andra fördelar med internetshopping är avsaknandet av köer och möjligheten att handla när som helst, dygnet runt. Till skillnad från ett besök på apoteket kan du dessutom smyga med ditt köp, eftersom produkterna i stort sett alltid levereras i diskreta förpackningar.

Similar Posts