Jag är en riktig filmnörd och tvseriesnörd! Jag älskar att ligga och kolla på filmer och serier hela dagarna. Speciellt när man behöver ta igen sig efter en hård vecka på jobbet. Då kan det vara perfekt att krypa ner i soffan med god mat eller en kopp te för attMan relaxing on sofa using tablet PC sen slå på en bra film. Det jag tycker är svårast är att välja ut vilken film man ska se. Oftast vet man ju inte förrän halvvägs in i filmen om den är värd att se. Det är ett fåtal filmer som tycker är världsklass! Dom kan man se hur många gånger som helst eftersom de har ett budskap som berör. Men vissa filmer är ju ganska onödiga och värdelösa så dom undviker jag helst.

En annan viktig faktor i mitt filmtittande är såklart att ha en bra tv eller projektor! Det gör ju hela grejen mycket roligare och det går att leva sig in i filmen bättre om man har en stor skärm. Det blir även mycket häftigare effekter. Sen är det ju så också att man måste ha bra mörkläggningsgardiner för att det ska bli bra bild oavsett om man har tv eller projektor så är det viktigt tycker jag. Jag har köpt markiser som har en motorfunktion, så jag kan styra dom genom min smart phone! Hur coolt är inte det? Gissa om mina vänner är imponerade när dom kommer hit!

Sen är självklart ljudet extremt viktigt. Det vore helt onödigt om man hade en stor häftig projektor och sen världens mesigaste ljud. Det ska vara dunder och brak! Allt handlar ju om att kunna leva sig in i filmen och glömma bort verkligenheten för några timmar. Mitt bästa mått på om en film varit riktigt bra är om jag drömmer mig in i filmen natten efter jag sett den. Då har filmen antagligen verkligen berört mig så att jag till och med drömmer om karaktärerna

 

 

Similar Posts