För mig är renlighet A och O, eller snarare A till Ö, varje bokstav i alfabetet, för det är hela min värld. Det omfattar hela min vardag, varenda aspekt av dagen. Utan en kliniskt ren omgiving fungerar jag inte, och då menar jag inte bara att rummet jag befinner mig i ska
vara rent, jag vill även att mina medmänniskor tar hand om sin hygien. Vet inte varför jag är så besatt av denna renlighet. Bottnar förmodligen i en stark basillskräck, ärvd från en väldigt kär familjemedlem. Förutom basillskräcken så blir ju även livet så House cleaning product on wood tablemycket trevligare när man har det rent och snyggt omkring sig. Det är lite lustigt hur det kommer sig att vissa är pedanter medan andra är riktiga lortgrisar som inte bryr sig ett dugg om de har disk sedan en månad tillbaka stående. Kan till och med börja växa myror på gamla matrester utan att de rynkar på näsan. Visserligen går en stor del av min lediga tid åt till att städa men det är det väl värt! Däremot är jag väldigt glad över att vi på min arbetsplats har riktigt bra lokalvård från 
http://www.rubin.nu. Där är det alltid snyggt och prydligt och det är något som gör att jag kan prestera på topp. Bland det bästa jag vet är att komma in på morgonen och se att trappan nyligen skurats och den rena doften sprider sig. Eller att golven är helt fria från damm. Då trivs jag, ultimata arbetsförhållanden råder och jag kan prestera på topp!

Similar Posts